Supa cu ardei umpluti

de mimmi in Supe, 11 Sep 2010 | 3896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 kg ardei
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 kg carne tocata
  • 200 g orez
  • 1 ou
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • bulion
  • frunze de patrunjel si telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ardei umpluti:


Ceapa,morcovii,patrunjelul,telina taiate felii se pun la fiert in apa,se adauga sare,piper,boia dupa gust.Intre timp ardeii se spala si se curata de cocean.Se amesteca,carnea tocata,oul,orezul spalat,boia,saresi piper dupa gus.Se umple ardeii cu aceasta compozitie si se pun in oala
cu supa la fiert,adaugandu-se bulionul.Spre final se adauga frunzele de patrunjel si telina taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Sidy 1

11.09.2010, 20:07

Ba nu papat tot tu ca si eu vreau La noi se face ciorba de ardei umpluti care se drege cu galbenus si smantana...

Miha 1

11.09.2010, 22:28

Chiar imi era dor de niste ardei umpluti, dar supa/ciorba n-am mancat niciodata.

mimmi 1

13.09.2010, 18:15

E foarte buna ! Sidy,eu pun smantana in farfurie,am uitat sa precizez

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu perisoare de cașcaval